Hierontastudio Mantra Turku

Pasi Kuusela tarjoaa ainutlaatuista ja kokonaisvaltaista hoitoa thaihieronnan, osteopatian, kraniosakraaliterapian, klassisen hieronnan, joogan sekä meditaation inspiroimana Turussa.

Palvelut Turussa

Hierontahoidot

Hoidolla pyritään poistamaan terveyttä häiritsevät esteet ja palauttamaan kehon ja mielen harmonia. Ihmistä hoidetaan kokonaisuutena. Käytettävät tekniikat ja hierontavoimakkuus määräytyvät asiakkaan ja hoitotilanteen mukaan. Jokainen hoito on ainutlaatuinen yhdistelmä idän ja lännen hoitomuotoja.

Hoitomuodot:

  • Thaijoogahieronta
  • Osteothai
  • Kraniosakraaliterapia
  • Klassinen hieronta
  • Urheiluhieronta

Hoidot tapahtuvat lattialla hierontamatolla. Hoitoon on hyvä tulla rennoissa vaatteissa. Hoidot sopivat kaikille, lapsista vanhuksiin. Hoidon kesto 60 -120 min. (Lapset 30min.)

Hinnasto :
• 60min / 60 € • 90min / 85€ •120min / 110€ (Lapset: 30min / 30 € )

Jooga

Joogan pienryhmät, yksilötunnit, työpajat. 

Joogaharjoituksen perustana on turvallisuus ja elämänvoiman (hengityksen) vapaa virtaus. Tarjoan yksilöllistä ohjausta, tarkoituksena saada ihmiset kuuntelemaan ja kunnioittamaan omaa kehoaan ja olemustaan juuri sellaisena kuin se on nyt.

Helppoa,kaunista,luonnollista Embodied ja hatha joogaa. Joogaa joka hengittää, liikkuu, tutkii, luo, leikkii, on hiljaa, nauraa ja nauttii. Yhteistä kaikille tunneille on  iloisuus, avoimuus, keskittymisen harjoittaminen, läsnäolo ja hengityksen havainnointi. Tunnit alkavat pian!

Thaihierontakoulutuksia

Thaihierontakoulutuksia, -kursseja ja työpajoja. Lähestymistapani on holistinen ja läsnäoleva. Tehokkaiden ja turvallisten tekniikoiden lisäksi perehdymme koskettamiseen taitoon, tuntemiseen, herkkyyteen, oikeaoppiseen kehon käyttöön, turvallisen tilan ja yhteyden luomiseen, läsnäolon merkitykseen. Lisätietoja: pasikuusela.com/hierontakoulu

Yhteystiedot

Hierontastudio Mantra (Body & sound studion tiloissa)
Puistokatu 15, 20100 Turku  

LINKKI PASIN KOTISIVUILLE pasikuusela.com/kokonaisvaltainen-hieronta-ja-kraniosakraaliterapia-turku/

Puh. 041 5049282

Google maps kartta linkki. Avaa kartta tästä.

Tervetuloa!

Lyhyt näyte millaista Dynaminen thaihieronta voi olla.