Thaijoogahieronta

Tehokas, kokonaisvaltainen ja terapeuttinen hierontamuoto

käsi venyThaijoogahieronta on ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen terapiamuoto, joka on sekoitus itämaisia ja länsimaisia tekniikoita. Hieronnassa yhdistyvät mm. klassisesta ja urheiluhieronnasta tutut kuivahierontaotteet, thai-hieronnan otteet, joogaliikkeiden venytykset, fasciakäsittely sekä akupainannan tekniikka.

Yleensä thaijoogahieronnassa käsitellään aina koko vartalo erilaisten hierontatekniikoiden ja venytysten avulla. Hieronta aloitetaan jalkateristä, edeten jalkoihin, käsivarsiin, kylkiin, päähän, niskaan ja olkapäihin. Hieroja käyttää hierottavan käsittelyyn kämmeniään, peukaloitaan ja muita sormiaan sekä jalkapohjiaan, polviaan ja kyynärpäitään. Hieronta tehdään lattialla erityisen futon-alustan päällä. Asiakas on pukeutuneena rentoihin ja joustaviin vaatteisiin eikä hieronnassa käytetä öljyjä.

Thaijoogahieronta on noin 2500 vuotta vanha hierontamuoto, jonka juuret tulevat intialaisesta ayurveda-perinteestä, kiinalaisen lääketieteen akupunktiotekniikasta ja joogan venytysliikkeistä.

 

kylki keThaijoogahieronnan edut

  • syvällinen mielen ja kehon rentoutuminen
  • poistaa lihasten jännittyneisyyttä ja lievittää stressiä
  • nostaa kehon ja mielen energiatasoja
  • edesauttaa palauttamaan kehon luonnollista tasapainoa
  • lisää notkeutta ja nivelien liikkuvuutta sekä parantaa kehon ryhtiä
  • vahvistaa lihaskuntoa, verenkiertoa sekä neurologisia toimintoja
  • vähentää lihas- ja nivelkipuja, vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä tukee immuniteettia
  • edistää sisäistä rauhaa ja rauhallista mieltä

Täysivaltaisen kokovartalohieronnan pituus vaihtelee 1 – 2 tunnin välillä. Hoidon pituus ja hoidettava alue voidaan räätälöidä myös asiakkaan tarpeiden ja omien toiveiden mukaan.

Tule ja koe ainutlaatuinen hoito, jonka jälkeen voit hyvin

Tullessasi thaijoogahierontaan, muista ottaa mukaan rennot ja väljät vaatteet. Tarvittaessa saat vaatteet hieronnan ajaksi myös Mantrasta.

jalka 2

Thaijoogahieronnan opetus ja kurssit

Hierontastudio Mantra tarjoaa thaijoogahieronnan kursseja, -koulutuksia ja tapahtumia niin hoiva- ja kuntoutusalan osaajille kuin kaikille kehon ja mielen hyvinvoinnista kiinnostuneillekin.

Lue lisää:

https://thaijoogahieronta.fi/

Ota yhteyttä ja kysy tarkemmin!

alaselkä