Osteothai

Mitä on Osteothai

16904949_1939035312999061_4723991330518596811_oOsteothaissa yhdistyvät osteopaattiset  periaatteet, toimitatavat ja tekniikat thaijoogahierontaan. Se on silta idän ja lännen (viisauksinen) välillä. Se on hoitomuoto, jossa yhdistävät poikkeuksellisen luovat ja tehokkaat thaihierontatekniikat osteopatian täsmälliseen ja lempeään hoitotapaan.

Osteothai hoidot tapahtuvat lattialla erityisen hoito-alustan päällä, asiakas on pukeutuneena rentoihin ja joustaviin vaatteisiin. Hieroja käyttää hierottavan käsittelyyn käsiään, jalkapohjiaan, polviaan ja kyynärpäitään.

Osteothaissa yhdistyvät:

  • Thaijoogahieronnasta peräisin olevat luovat ja dynaamiset liikkeet, monipuoliset ja tehokkaat venytykset, sekä akupainanta tekniikat energialinjoilla.
  • Osteopatiset periaatteet ja tekniikat vapauttaa sidekudos kireyksiä ja työskennellä eri liikerajoitusten kanssa.

Kokonaisvaltaista hoitoa  -Ihminen on kokonaisuus

_64A4450Hoitomuodossa ihmistä tarkastellaan kokonaisuutena -toiminnalisena ja holistisena yksilönä. Hoidolla pyritään poistamaan terveyttä häiritsevät esteet ja palauttamaan kehon ja mielen harmonia, jolloin hoidetava saa paremman yhteyden kehoonsa. Hoidossa pyrintäänkin hoitamaan ihmistä kokonaisuutena eikä vain oireita. 

TERVETULOA KOKONAISVALTAISEEN JA TEHOKKAASEEN HOITOON.